5 ok, amiért a WPC az ideális burkolat a kültéri lépcsőkre!

Ha van egy betonból készült lépcső az udvarodon amelyen más meglátszik az idő vasfoga és rontja a kert összképét, akkor itt az ideje, hogy strapabíró és dekoratív burkolattal lásd el! Íme 5 ok, amiért a legjobb választás mindehhez a WPC!

 

1. Ellenáll az extrém magas vagy alacsony hőmérsékletnek is!
Emellett nem kell attól sem tartanod, hogy egy szezon után a tűző napsütéstől kifakul a választott szín. Ha egyszer megvásárolod ezt a burkoló anyagot, évekkel később is olyan lesz, mint újkorában. Ráadásul senki nem mondja meg a WPC – burkolatodról, hogy nem fából készült. A nedvességtől pedig nem vetemedik meg és nem deformálódik el és még a kártevőknek is ellenáll. 

2. A stílust te határozod meg!
Mivel te választod ki a neked legjobban tetsző árnyalatot, ami lehet abszolút modern, de eshet a választásod kicsit rusztikusabb megjelenésre is.

3. Egyszerű a rögzítése!
A WPC burkolólapok akár betonlépcsők lefedésére is alkalmasak, amelynél a lépcsőfokok élét éltakaró elemekkel kell lefedni. Az egymás mellé fektetett lapokat a lefogó kapcsok által biztosított hézagok között behajtott facsavarokkal lehet a párnafákra szilárdan leerősíteni.
A legszélső lapokat szegélyelemmel célszerű lezárni.

4. Környezetbarát
A WPC több okból is környezetbarát. Egyrészt, mert a gyártása közben nem keletkezik semmilyen környezetszennyező anyag. Emellett pedig 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készül. Ez azt jelenti, hogy 60%-a természetes fűrészpor, mely a bútorgyártásból maradt vissza. További 40%-a újrahasznosított műanyag ötvözet, amelyet magas nyomáson kezelnek.

5. Előre kiszámolhatod, mennyibe fog kerülni
Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnéd tudni, mennyibe fog kerülni a burkolat, árkalkulátorunk segítségével pontosan kiszámolhatod, így már a megrendelés előtt tudsz kalkulálni ezzel a költséggel. Ha kérdésed van, keresd bátran a nálunk dolgozó szakembereket telefonon vagy e-mailben!

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések