A téli mínuszok során sem kell aggódnod a WPC épsége miatt!

A WPC számára azonban meg sem kottyan zord az időjárás. Mikor elolvad a hó és kisüt a nap, a burkolat ugyanolyan jól néz majd ki, akár új korában. Szóval ha bemenekítetted a növényeket és a fagyra érzékeny tárgyakat a teraszról vagy a kertből, nem kell, hogy bármi miatt fájjon a fejed e téren. A legjobb az egészben az, hogy első ránézésre senki nem mondja meg a teraszodról, hogy nem fával van burkolva, ráadásul a WPC esetében nem kell tartanod a szálkásodástól vagy egyéb korróziótól sem.

 

Hogy lehet, hogy ennyire strapabíró ez az anyag?

Ennek az oka, hogy 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készül. 60%-a természetes fűrészpor, mely a bútorgyártásból maradt vissza. További 40%-a újrahasznosított műanyag ötvözet, amelyet magas nyomáson kezelnek. Mindezekből adódik, hogy a WPC elképesztően strapabíró többféle szempontból. Kiváló tulajdonságuk és könnyű összeszerelhetőségünk miatt rendkívül széles skálán alkalmazhatóak, ideális megoldás teraszokra, kültéri medencék és falak burkolására, lépcső- és kerítésrendszer megvalósítására.

Tényleg ilyen hosszú távú megoldás a WPC használata?

Mivel rendkívül erős és könnyű kültéri burkolat alakítható ki a WPC segítségével, bármilyen kültéri terület esetén tökéletes választás, a nagyfokú terhelhetőség és ellenálló képessége miatt. A fa-műanyag kompozit ajánlott felhasználási területe a szabadtér, ezen belül akár fantáziánkra is bízott. Tartós és hosszútávú megoldás, a fa természetes szépségével és a műanyag erejével ötvözve. Nem igényel különösebb karbantartást, mindig esztétikusan tündököl a burkolt területen. Anyaga UV álló, így a napsugárzás sem károsítja, valamint ellenáll a szélsősége időjárási viszonyoknak és a nagy mennyiségű csapadéknak is. Könnyen rögzíthető, felületkezelést nem igényelnek, tisztításuk egyszerű; seprés, vizes feltörlés, esetleg slaggal lemosás is tökéletes eljárás. Biztonságosan alkalmazható, hiszen felülete csúszásmentes, illetve nem szálkásodik. Így igen hosszú távú befektetésnek bizonyul, ha WPC-t használsz kültéren.

 

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések