A tökéletes kültéri lépcső titka

Sokan gondolják azt, hogy bizony egy kültéri lépcső nem lehet tökéletesen esztétikus, hiszen folyamatosan ki van téve az időjárás viszontagságainak. Nyáron a tűző napsütés, télen a fagyok adják fel a leckét ilyen esetekben. Ha lemondtál már arról, hogy esztétikus, fa hatású, tökéletes állapotú lépcső legyen az udvarodon vagy a teraszodon, a megoldás a WPC!

 


Ha van egy betonból készült lépcső a kertedben, amely a teraszodra vezet, valamilyen kültéri elemhez tartozik vagy egészen a házig vezet, viszont úgy érzed, rontja az összképet, akkor itt az ideje felújítani egy kicsit. Persze ha most arra gondolsz, hogy semmi kedved emiatt kőműveseket hívni az otthonodba, teljes mértékig megértjük. A jó hír az, hogy van megoldás a problémára, a WPC ugyanis strapabíró, természetes fa hatású kültéri burkolat, amely tökéletes megoldás a lépcsőd újjá varázsolásához. 

Miért is jó a WPC?

A WPC – burkoló ellenáll az extrém magas vagy alacsony hőmérsékletnek is, ráadásul nem kell attól tartanod, hogy egy szezon után a tűző napsütéstől kifakul a választott szín. Ha egyszer megvásárolod ezt a burkoló anyagot, évekkel később is olyan lesz, mint újkorában. Ráadásul senki nem mondja meg a WPC – burkolatodról, hogy nem fából készült. Ugyanakkor nem kell aggódnod amiatt, hogy a nedvességtől megvetemedik, rothadni kezd, esetleg deformálódik, az erős napsütéstől szálkásodik, ráadásul még a kártevőknek is ellenáll. További érv mellette, hogy bizonyos szintig képes meggátolni a tűz továbbterjedését. Nem beszélve arról, hogy te választod ki a neked legjobban tetsző árnyalatot, ami lehet abszolút modern, de eshet a választásod kicsit rusztikusabb megjelenésre is.

Miként rögzíthetők a WPC elemek a lépcsőhöz?

A WPC burkolólapok akár betonlépcsők lefedésére is alkalmasak, amelynél a lépcsőfokok élét éltakaró elemekkel kell lefedni. Az egymás mellé fektetett lapokat a lefogó kapcsok által biztosított hézagok között behajtott facsavarokkal lehet a párnafákra szilárdan leerősíteni.
A legszélső lapokat szegélyelemmel célszerű lezárni.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnéd tudni, mennyibe fog kerülni a burkolat, árkalkulátorunk segítségével pontosan kiszámolhatod, így már a megrendelés előtt tudsz kalkulálni ezzel a költséggel. Ha kérdésed van, keresd bátran a nálunk dolgozó szakembereket telefonon vagy e-mailben!

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések