Álmodd meg most álmaid erkélyét!

Ha már egy ideje gondolkozol azon, hogy jobban ki kellene használnod a panel lakásodhoz tartozó erkélyt, akkor a tél végi, még bekuckózós, de már egyre inkább napsütéses időszak tökéletes arra, hogy megálmodd, megtervezd és végül tavasszal a gyakorlatban is megvalósítsd a terveidet. Mindehhez remek választás a WPC, amely ellenáll a nyári hőségnek, a téli fagyoknak, nem árt neki a csapadék, bátran pakolhatsz rá nehéz dolgokat és mindeközben tökéletesen fa hatású. Tehát ha egyszer megvásárolod ezt a burkoló anyagot, évekkel később is olyan lesz, mint új korában.

 


Még mielőtt azt gondolnád, hogy egy ilyen extrém tartós anyag lerakása bonyolult és összetett feladat, gyorsan eláruljuk, hogy ha ügyes vagy, akár szakember segítsége nélkül is megoldhatod a lerakását. Amennyiben mégis szeretnéd, hogy egy hozzáértő dolgozzon vele, akkor sem kell aggódnod, hiszen egy ekkora felületre néhány óra alatt lerakja egy szakember a WPC burkolatot. Szóval szó sincs felforgatott otthonról, nincs por és piszok, csak gyors munka és gyönyörű, azonnal használatba vehető felület.

Esztétikus és környezetbarát egyben!

Több okból is környezetbarát a anyag a WPC. Egyrészt a gyártása közben nem keletkezik semmilyen környezetszennyező anyag. Másrészt 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készül. 60%-a természetes fűrészpor, mely a bútorgyártásból maradt vissza. További 40%-a újrahasznosított műanyag ötvözet, amelyet magas nyomáson kezelnek.

Vidd bele az egyéniséged!

Mikor birtokba vetted a WPC felületet, bátran elengedheted a fantáziádat, ugyanis ez a te saját birodalmad! Pakolhatsz ki egy kisebb asztalt összecsukható székekkel, pakolhatsz rá növényeket, kialakíthatsz egy kávézó sarkot, de akár egy kis grillező teraszt is álmodhatsz magadnak. Így már nálad is helye van a teraszon egy estének a barátokkal vagy romantikus vacsinak a pároddal. Egy biztos: egy ilyen WPC teraszon ezentúl jól indulnak a reggelek és jól végződnek az esték függetlenül attól, milyen évszak van éppen. 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnéd tudni, mennyibe fog kerülni a burkolat, árkalkulátorunk segítségével pontosan kiszámolhatod, így már a megrendelés előtt tudsz kalkulálni ezzel a költséggel. Ha kérdésed van, keresd bátran a nálunk dolgozó szakembereket telefonon vagy e-mailben!

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések