Ha ízléses és strapabíró kültéri falburkolatot keresel, akkor a megoldás a WPC! 

A WPC ideális terasztok és erkélyek burkolásához, kerítés építéséhez, de a medence melletti tér kialakításához is remek választás. Sokan nem tudják, de falburkolatként is kitűnőek alkalmazható a WPC. Mutatjuk, hogy néz ki mindez a gyakorlatban!

 

Fontos tudnod, hogy nem arról van szó, hogy a burkolatként használt anyagot alkalmazhatod a falra. Nálunk viszont elérhetőek ez a könnyű szerkezetű WPC anyagok, melyek tökéletesen alkalmasak függőleges felületek befedésére. Szóval ha mindig is vágytál egy „faházra”, most tulajdonképpen a hatást megkaphatod. 

Bár mi magunk is tisztában vagyunk azzal, hogy nincs sok szebb és esztétikusabb egy természetes fa felületnél, ugyanakkor lényegesnek tartjuk azt is, hogy amikor az ember befektet valamibe, akkor tartós, praktikus és strapabíró legyen a felület, amit megálmodott és létrehozott az otthonában. A WPC burkolatok segítségével a természetesség és az időtállóság találkozik egy termékben. Mutatjuk, hogyan!

Miért jó a WPC falburkolat?

A modern házak kültéri burkolati díszítéseként használt valódi faanyagok az első egy - két évben valóban gyönyörű külsőt kölcsönöznek az otthonunknak, de később aztán rendszeres karbantartás nélkül lerontják az összképet. Ugyanis ha a faanyag nincs minden évben lekezelve, egy idő után romlásnak indul az állapota. Lássuk be, egy komplett falburkolatot nem egyszerű feladat karbartartani, ráadásul igen veszélyes is a magasban dolgozni, ha nincs hozzászokva az ember. 
Ráadásul a WPC nem igényel semmilyen gondoskodást. Nem változik meg a felülete, nem vetemedik meg a nedvességtől, ráadásul felrakása is igen egyszerű. 

Mi a különbség a fa és a WPC között?

Az egyik legnagyobb különbség a két anyag között az időtállóság. Akár terasz vagy erkély burkolásához, akár kerítés építéséhez használod az anyagokat, az folyamatosan ki lesz téve az időjárás viszontagságainak. Szakadó eső, fagy és napfény is bőven éri majd az évek alatt. A WPC burkolat esetében nem kell aggódnod amiatt, hogy a nedvességtől megvetemedik, rothadni kezd, esetleg deformálódik vagy az erős napsütéstől szálkásodni kezd, míg a faanyagnál mindez előfordulhat. Mindemellett pedig a fával ellentétben még a kártevőknek is ellenáll. További érv mellette, hogy bizonyos szintig képes meggátolni a tűz továbbterjedését is. 
Ráadásul míg a fa felülettel óvatosan kell bánni, hogy ne sérüljön meg és érdemes puha sörtéjű kefével eltávolítani a szennyeződéseket, addig a WPC-t időről időre pár perc alatt nagynyomású mosóval is tisztává varázsolhatod. 

Mennyibe fog mindez kerülni?

Tény, hogy a WPC burkolat megvásárlása költségesebb, mint a fa beszerzése. Viszont míg a fa folyamatos karbantartást igényel, addig a WPC esetében nincs szükség a felület folyamatos ápolására, évek után is ugyanolyan szép lesz, mint az első napon. A WPC ára – megspórolva a karbantartások árát - 2-3 év alatt térül meg, így igen jó befektetésnek számít. Ha szeretnéd tudni, mennyibe kerülne, ha a WPC-t választanád, ide kattintva azonnal megtudhatod az árkalkulátor segítségével!

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések