Hidegben is újjá varázsolhatod az udvart!

A hőmérő higanyszála egyre gyakrabban kúszik nulla fok alá, ahogy haladunk a téli időszak felé. Ilyenkor az ember szívesen bekuckózik a melegben és odabentről kémleli a kinti tájat. Ha te is elégedetlen vagy azzal amit a kertben látsz és azt tervezed, tavasszal mi mindent valósítasz majd meg odakinn, nem kell addig várnod! A WPC segítségével akár már most újjá varázsolhatod az udvarodat!

 

Megoldás a WPC!
A WPC anyag természetes fa hatású, ám a fával ellentétben évekig megőrzi a minőségét kültéren is, ráadásul környezetbarát az előállítása is. Ellenáll az extrém magas vagy alacsony hőmérsékletnek is, ráadásul nem kell attól tartanod, hogy egy szezon után kifakul a választott szín. Mivel a lerakása is roppant egyszerű, nincs szükség arra, hogy szakemberek lepjék el a házadat és napokig dolgozzanak a felület rögzítésén.

Mire használhatod ezt az anyagot?
Bátran burkolhatod vele a teraszodat, de használhatod a lépcsőkön is. Ne aggódj, nyugodtan lépkedhetsz rajta és biztos lehetsz abban is, hogy nem lesz baja sem zuhogó esőben, nem méteres hóban, sem pedig rekkenő hőségben. Ha van a kertedben egy kis kuckó, ami véd az időjárási szélsőségektől, akkor ennek a talapzatát is megálmodhatod a WPC segítségével. Amennyiben pedig mindig is egy fa kerítés volt az álmod, de tisztában vagy vele, mennyi macerával jár minden évben újra festeni és ápolni és ezért inkább letettél róla, most beleélheted magad a dologba, ugyanis ha egyszer felállítottál egy WPC kerítést, az évek múlva is tökéletes minőségű lesz. Mindemellett a szögletes virágtartók sokkal jobban mutatnak, ha olyan anyaggal van lefedve, mint amilyen a padló is, vagyis WPC-vel. Mikor tavasszal virágot bontanak benne az első növények, tökéletes látványt nyújt majd. 

 

Ha kedvet kaptál ezekhez a különleges megoldásokhoz, akkor vedd elő a centit, mérd le a felületeket és árkalkulátorunk segítségével számítsd ki a pontos árat!

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések