Így növeli az ingatlanod értékét a WPC

A WPC kompozit anyagok növekvő népszerűségnek örvendenek, köszönhetően változatos megjelenésüknek. Ennek az anyagnak a titka abban rejlik, hogy fa-polimer kompozitból fejlesztették, amelyek kiváló minőségben készülnek. A két anyag előnyeit ötvözték, így időjárásállóság, könnyű ápolhatóság, tartósság, szálkamentesség jellemzi, hogy csak néhányat említsünk hibátlan tulajdonságaiból. Nem kérdés tehát, hogy ennek az anyagnak bármilyen felhasználása nagyban növeli a szóban forgó ingatlan értékét. 

 

A választékunkban látható, hogy a teraszburkolatunkból van bordázott felületű hozzá passzoló lépcsőlapokkal, míg például a kerítések felépítéséhez sima felületű WPC elemek állnak rendelkezésre. Mindemellett pedig egyre nagyobb teret hódítanak a faerezet effektekkel ellátott falburkolatok is. Így csak a te döntéseden múlik, hova és mit álmodsz meg a WPC anyagból!


Dobd fel a teraszodat! 
Ha jól választod meg a burkoló anyagot, mindez a szabadtér hangulatának meghatározó eleme lehet, sőt, akár stílust is teremthetsz vele. Miközben a lakásokban élőknek is célszerű az erkélyük padlóját és korlátját átgondolni, amely az időjárás szélsőségeinek is tartósan ellenáll, és könnyű összeszerelhetőség jellemzi. A számos színárnyalat, felületstruktúra, profil és méret, valamint a fa látható és érezhető megjelenésének csak a fantázia szab határt, hogy teraszépítés során milyen kialakítási lehetőségekben gondolkodsz.

Álmodj kerítést WPC-ből!
A WPC elemek kiválóan alkalmazhatók a fából készült kerítések kiváltására, hiszen küllemükben a fa természetes eszenciáját keltik életre. Ám attól eltérően kezelést nem igényelnek, ugyanakkor hosszútávon hű társaink lesznek. A kerítéselemek variálhatók, tetszetős és műszakilag megfelelő megoldást kínál, ha e célra fejlesztett profilokat használunk.

Falburkolatként is funkcionálhat
A WPC falburkolatként való felhasználása kevésbé ismert, ezért csupán néhány fa-műanyag kompozitból készült gyártó rendelkezik olyan komplex rendszerrel, melyben ez a termék is megtalálható. Többek között a WPC Depo is. A terasz- és falburkolat terhelhetőségükben eltérnek egymástól, elsősorban a lépésállóságukat tekintve különböznek kialakításukban. Mivel utóbbi könnyített szerkezetű, így az áruk is kedvezőbb. Függőleges kültéri felületekre ajánljuk, akár esztétikai, akár funkcionális okokból.

A medence mellett is elengedhetetlen
Ha van egy medence a kertedben akkor te tudod a legjobban, mennyire nem mindegy, hogy milyen burkolatot választasz mellé. Bírnia kell a párás levegőt, ugyanakkor nem szabad, hogy ártson neki, ha víz kerül a felületére. Emellett az sem szerencsés, ha csúszik, mint ahogy az sem, ha a legapróbb sérülések is nyomot hagynak rajta. Mindezek ellen megoldás a WPC burkolat. 

Egy jó választással és némi kreativitással nemcsak különlegessé varázsolható a kert, de még az ingatlan értékét is jelentősen befolyásolhatja a hozzá- vagy ráépített igényes minőségű és időtálló terasz.

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések