Itt a medence szezon, a tökéletes kikapcsolódásért használj WPC burkolatot!

Eljöttek az idei első igazi kánikulás napok, ezzel együtt pedig zöld lett a lámpa a medencézés előtt is. Ha van egy medence a kertedben, akkor te tudod a legjobban, milyen fontos odafigyelni az apró részletekre annak érdekében, hogy hosszú távon megőrizhesd az állapotát és fenntarthasd a víz PH-ját. A helyzet az, hogy pontosan ennyire lényeges az is, milyen burkolatot választasz a medence közvetlen közelébe, ugyanis szükség van arra, hogy masszív és strapabíró legyen. Ehhez pedig tökéletes megoldás a WPC. 

 


Természetes hatású, mégis ellenálló

A WPC burkolatok műanyag és farost keverékéből készültek, így gyönyörű, akár egy fa felület, ugyanakkor ellenálló, mint a műanyag. A jó hír pedig az, hogy évekkel később is úgy néz majd ki, mint újkorában. Nincs elszíneződés vagy roncsolódás! Ugyanakkor strapabíró, erős anyag, amely ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak és a nedvességet is jól tűri. Ez azt jelenti, hogy nem fakul ki, ha erősen tűz a nap, nem esik baja akkor sem, ha vizes lábbal lép rá valaki, de a téli időjárás sem árthat neki. 

Környezetbarát anyag

A WPC gyártása közben semmilyen környezetre ártalmas anyag nem jön létre, ráadásul 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül. A műanyag része újrahasznosított hulladékból kerül ki, a faanyag pedig a bútorgyártásból visszamaradt maradék, melyet ilyen módon hasznosan fel lehet használni. 

Egyszerűen kezelhető

A WPC burkolatokat nagyon könnyű megfelelően lehelyezni és rögzíteni, így nem kell megerőltető munkát végeznie a brigádnak. Így nem csak gyorsabban haladnak majd a munkálatok, de minőségi alapanyagokkal is dolgozhatsz. 


Ha máris felkeltettük az érdeklődésedet, akkor árkalkulátorunk segítségével pontosan kiszámolhatod, mennyibe kerülne az alapanyag egy bizonyos felület burkolásához. Ha kérdésed van, keresd bátran a nálunk dolgozó szakembereket telefonon vagy e-mailben!
 

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések