Kényelmesen a teraszodon a kijárási tilalom alatt is!

A jelenlegi helyzet senkinek nem könnyű. A család apraja nagyja otthon van, ki tanul, ki dolgozik, így nehéz néhány perc nyugalomra lelni, különösen egy lakásban. Mivel jelenleg egy esti kimenő sem lehet opció az egész nap felgyűlt feszültség oldására, a megoldás egy kis nyugi sarok az erkélyen!

 

Nem kell ahhoz kert, hogy nap mint nap egy valódi oázisban pihenhesd ki a munka fáradalmait. A hosszú évtizedekkel ezelőtt épült panel lakások erkélyének kicsinosításához számos olyan népszerű trükk és megoldás létezik, mint a linóleum vagy a szőnyeg elhelyezése. Azonban ezek egyrészt nem feltétlenül esztétikusak, másrészt nem is feltétlenül tartósak. Egy megfelelő burkolattal azonban minden ilyen jellegű probléma megszűnik, ráadásul esztétikus alapként szolgál a különböző növények és dekorációs elemek kihelyezéséhez. 

Válaszd a WPC burkolatot!

A WPC burkolat esetében nem kell aggódnod amiatt, hogy a nedvességtől megvetemedik, rothadni kezd, esetleg deformálódik vagy az erős napsütéstől szálkásodik, míg a faanyagnál mindez előfordulhat. Mindemellett pedig a fával ellentétben még a kártevőknek is ellenáll. További érv mellette, hogy bizonyos szintig képes meggátolni a tűz továbbterjedését is. 
A gyártása közben nem keletkezik semmilyen környezetszennyező anyag, ráadásul 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készül. 60%-a természetes fűrészpor, mely a bútorgyártásból maradt vissza. További 40%-a újrahasznosított műanyag ötvözet, amelyet magas nyomáson kezelnek. Ráadásul vásárláskor a felület színét is megválaszthatod, lehet natúr fa hatása, de rusztikusabb vagy modernebb megjelenést is teremthetsz. Ráadásul házhoz szállítjuk és a lerakása is nagyon könnyű, így nem kell kimozdulnod ahhoz, hogy mindezt megvalósítsd. 

Innentől kezdve rád van bízva, mit hozol ki belőle!

Ha kész van a burkolat, jöhet a praktikus elrendezés, amely egy kis méretű erkély esetében szintén kihívás lehet. Érdemes olyan asztalt választanod, amely le – és felhajtható, így mikor éppen nincs rá szükséged, nem foglalja a helyet. Székek esetében is jó ötlet az összecsukható mellett dönteni. Jöhetnek a szebbnél szebb kaspók élő növényekkel, de a mécsestartók, gyertyák és a különböző fényfüzérek is feldobhatják a hangulatot. Ha nem szeretnél kimaradni a „kerti party” élményből sem, akkor beszerezhetsz egy elektromos grillsütőt is, amely nem foglal sok helyet és a szomszédokat sem zavarod vele.
 
 

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések