Készítsd fel a teraszodat a rossz időre!

A nyárnak vége, egyre többet esik az eső és bizony a szabadtéri programok egyre inkább háttérbe szorulnak. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ne használhatnád ki a teraszodat vagy erkélyedet egy-egy kuckózás erejéig, hiszen esténként egy finom takaró ölelésében, forró teát szorongatva igen jó kis programot alakíthatsz magadnak. Ehhez viszont szükség van egy meghitt kis sarokra az otthonodban.

 

Ha alapvetően csak egy kisebb erkély tartozik a lakásodhoz, bizonyára igyekszel olyan körülményeket teremteni, hogy minél kényelmesebb és praktikusabb legye ez a kis rész a „szabad levegőn”. Ha szeretnéd kicsit megújítani az erkélyedet és jó lenne többé nem aggódni amiatt, mit művelnek a fagyok a kis kuckóddal, akkor a megoldás a WPC burkolat!

Ne aggódj, nem korrodálódik a WPC az idők folyamán!

Egy ilyen burkolat esetében nem kell aggódnod amiatt, hogy a nedvességtől megvetemedik, rothadni kezd, esetleg deformálódik vagy az erős napsütéstől szálkásodik, míg a faanyagnál mindez előfordulhat. Mindemellett pedig a fával ellentétben még a kártevőknek is ellenáll. További érv mellette, hogy bizonyos szintig képes meggátolni a tűz továbbterjedését is.

A gyártása közben nem keletkezik semmilyen környezetszennyező anyag, ráadásul 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készül. 60%-a természetes fűrészpor, mely a bútorgyártásból maradt vissza. További 40%-a újrahasznosított műanyag ötvözet, amelyet magas nyomáson kezelnek. Ráadásul vásárláskor a felület színét is megválaszthatod, lehet natúr fa hatása, de rusztikusabb vagy modernebb megjelenést is teremthetsz.

Dobd fel a hangulatot odakinn!

Ha kész van a burkolat, jöhet a praktikus elrendezés, amely egy kis méretű erkély esetében szintén kihívás lehet. Érdemes olyan asztalt választanod, amely le – és felhajtható, így mikor éppen nincs rá szükséged, nem foglalja a helyet. Székek esetében is jó ötlet az összecsukható mellett dönteni. Jöhetnek a szebbnél szebb kaspók élő növényekkel, de a mécsestartók, gyertyák és a különböző fényfüzérek is feldobhatják a hangulatot.

 

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések