Nem igazi a nyár egyedi terasz nélkül!

Amikor a kültéri felületek burkolásáról van szó, természetes, hogy mindenki olyan anyagot szeretne választani, amely időtálló hűségével szolgálja otthonunk kényelmét. Nem csak az időjárás viszontagságainak, a gombáknak és rovaroknak való ellenállás a fontos, hanem az is, hogy mechanikailag megfelelően működjön, és ne érjék sérülések azt. A WPC különleges összetételének köszönhetően pont ilyen, ráadásul mivel az ősz idén ennyire kegyes hozzánk, még a tél előtt leburkolhatod a teraszodat. 

 

Miért jó választás a WPC burkolat egy teraszra?
Ha olyan burkolatot keresel, amely természetes fa hatású, ugyanakkor évekig megőrzi a minőségét kültéren is, akkor a környezetbarát WPC-be hamar bele fogsz szeretni. Ellenáll az extrém magas vagy alacsony hőmérsékletnek is, ráadásul nem kell attól tartanod, hogy egy szezon után kifakul a választott szín. Bátran pakolhatsz rá nehezebb dolgokat, de attól sem lesz baja, ha esetleg elejtesz rajta valamit. Mivel a lerakása is roppant egyszerű, nincs szükség arra, hogy szakemberek lepjék el a házadat és napokig dolgozzanak a felület rögzítésén. Nincs por, nincs piszok, cserébe viszont van gyönyörű, azonnal használatba vehető felület. Ha mindez meggyőzött, már csak egyetlen feladatod maradt: válaszd ki a neked leginkább tetsző WPC árnyalatot! Mivel az elemek szabadon alakíthatók, nem jelent problémát a felület mérete. A WPC ugyanúgy jó választás egy családi ház hatalmas teraszára, mint egy panel lakás pici erkélyére. Ha szeretnéd tudni, mennyibe fog kerülni a burkolat, árkalkulátorunkkal kiszámolhatod!


Tedd egyedivé a teraszodat!
A legfontosabb szabály az, hogy légy kreatív és add önmagad! Nem kell extra költségekbe verned ahhoz, hogy igazán stílusos legyen a teraszod. Amire biztosan szükséged lesz itt, az egy asztal. Legyen az bármilyen, a stílusát te határozod meg egy terítővel, egy kis festékkel vagy némi csiszolással. Itt kényelmesen elfogyaszthatod a reggeli kávédat vagy a délutáni teádat, de egy ilyen helyen jobban csúszik a fröccs is a nyári melegben. Mellé tehetsz ki praktikus összecsukható székeket, óriási, színes párnákat vagy babzsák foteleket, de a természetes hatású burkolathoz remekül mennek a raklapból készült kerti bútorok is. Közelebb hozhatod a természetet is néhány cserepes növénnyel, de egy vázába tett csokor virág is sokat dob az összképen. Kihelyezhetsz kisebb mécsestartókat vagy lampionokat, de ha költséghatékonyabb ötletet keresel, akkor néhány befőttes üvegbe tett gyertyával ugyanazt a hatást érheted el.
A csillagos ég és a gyertyák fénye együtt valami igazán különlegeset alkotnak. A WPC pedig biztosítja azt, hogy évtizedeken keresztül megőrizd ezt a kuckót az otthonod részeként. 
 

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések