Nyithatnak a vendéglátóhelyek, dobd fel a teraszt!

Ha egy vendéglátóhely tulajdonosa vagy, akkor nyilván igyekszel mindig a legjobbat kihozni belőle. Amennyiben most az újranyitás idejére is tervezel valami nagy dobást, amely segítségével még több vendéget vonzhatsz be magadhoz, akkor itt az ideje, hogy valami látványosat villants! Ebben segít a WPC!

 


Te tudod a legjobban, hogy igen nehéz olyan kültéri burkolatot találni, amely ellenáll a szezonban a potenciális veszélyforrásoknak, valamint télen az időjárás viszontagságainak úgy, hogy a felületén egyik sem hagy nyomot. A WPC burkolat viszont ellenáll az extrém magas vagy alacsony hőmérsékletnek is, ráadásul nem kell attól tartanod, hogy egy szezon után a tűző napsütéstől esetleg kifakul a választott szín. Bátran pakolhatsz rá nehezebb asztalokat és székeket, de attól sem lesz baja, ha esetleg elejtesz rajta valamit vagy ráborul valamilyen folyadék. Ha egyszer megvásárolod ezt a burkoló anyagot, évekkel később is olyan lesz, mint újkorában, mindegy, hány vendég fordul meg rajta egy nap. Nem igényel különösebb karbantartást, mindig esztétikusan tündököl a burkolt területen. Anyaga UV álló, így a napsugárzás sem károsítja, valamint ellenáll a szélsősége időjárási viszonyoknak és a nagy mennyiségű csapadéknak is. Biztonságosan alkalmazható, hiszen felülete csúszásmentes, illetve nem szálkásodik. Anyagának köszönhetően nem korhad, nem reped, nem gombásodik, nem támadja meg a penész vagy termeszek.

Esztétikus és bírja a gyűrődést!
Mikor valaki először pillant rá, biztosan nem mondja meg a WPC burkolatról, hogy nem fából készült. Ráadásul ez az anyag közelebb áll a természethez, mint gondolnád. A gyártása közben nem keletkezik semmilyen környezetszennyező anyag, ráadásul 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készül. 60%-a természetes fűrészpor, mely a bútorgyártásból maradt vissza. További 40%-a újrahasznosított műanyag ötvözet, amelyet magas nyomáson kezelnek. Ráadásul vásárláskor a felület színét is megválaszthatod, lehet natúr fa hatása, de rusztikusabb vagy modernebb megjelenést is teremthetsz. 


A szennyeződések miatt sem kell aggódnod!
Nyugalom, akár cukros üdítő akár alkoholos ital borult rá, könnyedén letakaríthatod! Míg a fa felülettel óvatosan kell bánni, hogy ne sérüljön meg és érdemes puha sörtéjű kefével eltávolítani a szennyeződéseket, addig a WPC-t időről időre pár perc alatt nagynyomású mosóval is tisztává varázsolhatod, de bátran használhatsz egyszerűen hagyományos seprűt vagy felmosót is. Ez pedig nem csak a hétköznapokon, de rendezvények esetén is nagy segítség. 

Ha szeretnéd tudni, mennyibe kerülne, ha a WPC-t választanád, ide kattintva azonnal megtudhatod az árkalkulátor segítségével!
 

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések