Télen is tölthetsz időt egy meleg, meghitt teraszon!

A teraszon a helyed reggel a kávéddal együtt, itt esik igazán jól olvasgatni és itt romantikázhattok a pároddal vagy leülhettek a barátaitokkal egy finom vacsora mellé. Ha úgy érzed, hogy a hideg beköszöntével erről le kell mondanod, tévedsz! Ha nem repkednek odakinn a mínuszok és sikerül fedetté tenned a teraszt, akkor egy hősugárzó és sok-sok pléd segítségével nem kell lemondanod a kültéri örömökről az év végi időszakban sem. 

 

Védekezz a hideg ellen!
Egy méretre készült speciális ponyva felhelyezése egyrészt esztétikus megoldás a hideg ellen, másrészt pedig könnyen le-és felszerelhető, így nyáron újra nyitottá teheted a teraszodat. Emellett egy jól elhelyezett hősugárzó és néhány színes pléd igen hangulatossá teszi ezt a teret. 

Válassz megfelelő burkolatot! 
Ahol folyamatosan zajlik az élet, ott különösen gonddal kell kiválasztanunk a megfelelő padlóburkolatot. E kültéri területnek állnia kell a különböző igénybevételeket és időjárási viszonyokat, emellett szemet gyönyörködtetőnek kell lenni, tapintásra is legyen kellemes, valamint nem utolsó szempont, hogy élettartama hosszú és kezelése igénytelen legyen. A megoldás a WPC!

Miért jó választás a WPC burkolat egy teraszra?
Ha olyan burkolatot keresel, amely természetes fa hatású, ugyanakkor évekig megőrzi a minőségét kültéren is, akkor a környezetbarát WPC-be hamar bele fogsz szeretni. Ellenáll az extrém magas vagy alacsony hőmérsékletnek is, ráadásul nem kell attól tartanod, hogy egy szezon után kifakul a választott szín. Bátran pakolhatsz rá nehezebb dolgokat, de attól sem lesz baja, ha esetleg elejtesz rajta valamit. Mivel a lerakása is roppant egyszerű, nincs szükség arra, hogy szakemberek lepjék el a házadat és napokig dolgozzanak a felület rögzítésén. Nincs por, nincs piszok, cserébe viszont van gyönyörű, azonnal használatba vehető felület. Ha mindez meggyőzött, már csak egyetlen feladatod maradt: válaszd ki a neked leginkább tetsző WPC árnyalatot! Mivel az elemek szabadon alakíthatók, nem jelent problémát a felület mérete. Ha szeretnéd tudni, mennyibe fog kerülni a burkolat, árkalkulátorunkkal kiszámolhatod!
 
 

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések