Tervezd meg már most, hogy alakítod át a teraszodat tavasszal!

Bár egyelőre ólomlábakon, de bizony közeleg a tavasz. A napos órák száma növekszik, az embernek pedig egyre több igénye van arra, hogy időt töltsön a szabadban és egy kicsit elidőzzön a kertben. Ha úgy érzed, hogy a teraszod még nem áll készen minderre és jó lenne egy kicsit új életet lehetni bele, akkor itt az ideje, hogy megtervezd az új kinézetét! Abban az esetben, ha látványos eredményt szeretnél, de nem vágnál bele komoly felújításba, viszont strapabíró burkolattal látnád el ezt a részt, érdemes WPC-ben gondolkoznod!

 

A teraszon az ember minden igyekszik olyan körülményeket teremteni, hogy minél kényelmesebb és praktikusabb legye ez a terep a Most, ahogy lassan elmúlik a tél és beköszönt a tavasz, bizonyára elég siralmasan fest az egész, hiszen a zöld növények még nem kerültek ki újra, ráadásul nyilván az időjárás nem kímélte a kint maradt dolgokat sem. A jó hír az, hogy van megoldás!

Tökéletes fa hatás és strapabírás
Sokan vágynak valódi faburkolatra, és bár nagyon szép, de tudni kell, hogy sok gondot okoz. Ugyanis ahhoz, hogy évekig esztétikus maradjon, folyamatos ápolásra van szükség. Ellenkező esetben a fa az esőtől megvetemedhet, a tűző naptól elszíneződhet, szálkásodhat. Az ideális megoldás ennek kiküszöbölésére WPC burkolat. Egy ilyen burkolat esetében nem kell aggódnod amiatt, hogy a nedvességtől megvetemedik, rothadni kezd, esetleg deformálódik vagy az erős napsütéstől szálkásodik, míg a faanyagnál mindez előfordulhat. Mindemellett pedig a fával ellentétben még a kártevőknek is ellenáll. További érv mellette, hogy bizonyos szintig képes meggátolni a tűz továbbterjedését is. 

Környezetbarát és esztétikus egyben 
A gyártása közben nem keletkezik semmilyen környezetszennyező anyag, ráadásul 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készül. 60%-a természetes fűrészpor, mely a bútorgyártásból maradt vissza. További 40%-a újrahasznosított műanyag ötvözet, amelyet magas nyomáson kezelnek. Ráadásul vásárláskor a felület színét is megválaszthatod, lehet natúr fa hatása, de rusztikusabb vagy modernebb megjelenést is teremthetsz.

Nincs szükség hozzá szakemberre!
Még mielőtt azt gondolnád, hogy egy ilyen extrém tartós anyag lerakása bonyolult és összetett feladat, gyorsan eláruljuk, hogy ha ügyes vagy, akár szakember segítsége nélkül is megoldhatod a lerakását. Amennyiben mégis szeretnéd, hogy egy hozzáértő dolgozzon vele, akkor sem kell aggódnod, hiszen egy ekkora felületre néhány óra alatt lerakja egy hozzáértő a WPC burkolatot. Szóval szó sincs felforgatott otthonról, nincs por és piszok, csak gyors munka és gyönyörű, azonnal használatba vehető felület.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnéd tudni, mennyibe fog kerülni a burkolat, árkalkulátorunk segítségével pontosan kiszámolhatod, így már a megrendelés előtt tudsz kalkulálni ezzel a költséggel. Ha kérdésed van, keresd bátran a nálunk dolgozó szakembereket telefonon vagy e-mailben!

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések