Töltsd hasznosan az otthon töltött időt, álmodj meseteraszt magadnak!

Nincs olyan ember a világon, akit a jelenlegi helyzet pozitívan érintene és ne lenne elege a lezárásokból. Azonban ha olyan szerencsés vagy, hogy kertes házban élsz, itt az ideje, hogy átalakítsd a teraszodat és megteremtsd a számodra tökéletes kültéri részt, ahol öröm otthon maradni. Ebben lesz segítségedre a WPC burkolat!

 

Miért jó választás a WPC burkolat egy teraszra?

Ha olyan burkolatot keresel, amely természetes fa hatású, ugyanakkor évekig megőrzi a minőségét kültéren is, akkor a környezetbarát WPC-be hamar bele fogsz szeretni. Ellenáll az extrém magas vagy alacsony hőmérsékletnek is, ráadásul nem kell attól tartanod, hogy egy szezon után kifakul a választott szín. Bátran pakolhatsz rá nehezebb dolgokat, de attól sem lesz baja, ha esetleg elejtesz rajta valamit. Mivel a lerakása is roppant egyszerű, nincs szükség arra, hogy szakemberek lepjék el a házadat és napokig dolgozzanak a felület rögzítésén. Nincs por, nincs piszok, cserébe viszont van gyönyörű, azonnal használatba vehető felület. Ha mindez meggyőzött, már csak egyetlen feladatod maradt: válaszd ki a neked leginkább tetsző WPC árnyalatot! Mivel az elemek szabadon alakíthatók, nem jelent problémát a felület mérete. A WPC ugyanúgy jó választás egy családi ház hatalmas teraszára, mint egy panel lakás pici erkélyére. Ha szeretnéd tudni, mennyibe fog kerülni a burkolat, árkalkulátorunkkal kiszámolhatod!

Ezen a ponton jöhet az álom megvalósítása!

Mikor birtokba vetted a WPC felületet, bátran elengedheted a fantáziádat, ugyanis ez a te saját birodalmad! Pakolhatsz ki egy kisebb asztalt összecsukható székekkel, pakolhatsz rá növényeket, kialakíthatsz egy kávézó sarkot, de akár egy kis grillező teraszt is álmodhatsz magadnak. Így már nálad is helye van a teraszon egy estének a barátokkal vagy romantikus vacsinak a pároddal. Egy biztos: egy ilyen WPC teraszon ezentúl jól indulnak a reggelek és jól végződnek az esték függetlenül attól, milyen évszak van éppen.

Egy trendi, vagy modern teraszon helye van a lampionoknak, a babzsákfoteleknek és a számtalan különböző színnek egyaránt. Így bátran válogathatsz a különböző kiegészítők között az ízlésednek megfelelően. Így lehet barátságos kuckód, egy tágas kültéri hely nagy társaságnak vagy akár egy kávézó élményét idéző, fedett hely.

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban.

+36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Név*
Email*
Telefonszám*
Melyik termékünk érdekel?
Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

Korábbi bejegyzések