WPC DEPO

Időtállő minőség és gyors kiszállítás

Kedves Érdeklődő!

Üdvözöllek oldalunkon! Nemes Tibor vagyok, ügyvezető, tulajdonos. Engedd meg, hogy bemutassam a WPC DEPO történetét és színes termékpalettáját!

Több mint 10 évvel ezelőtt került megalapításra cégünk, azzal a céllal, hogy európai gyártók magas minőségű wpc termékeit forgalmazzuk itthon. Beszállítóinkat aszerint válogatjuk meg, hogy a lehető legmagasabb minőségű termékeket tudjuk értékesíteni vásárlóinknak. Ezalatt a több mint 10 év alatt, közel X vásárlót szolgáltunk ki. Oldalunkon minden fontos információ megtalálható a termékkel és a telepítéssel kapcsolatban.

Pontosan mi is a WPC és milyen előnyei vannak?

Fa és műanyag ötvözete, melynek előnyei: természetes hatású, rendkívül időtálló, magas tűzállóságú anyag, egyszerűen és gyorsan telepíthető, illetve környezetbarát és nem igényel különösebb karbantartást vagy gondozást. 

Tökéletes választás lehet akár kerítés elemként, terasz vagy falburkolatként, hiszen rendkívül esztétikus és könnyedén tisztítható. 

Az összes termékünk gyártói garanciával illetve tanúsítvánnyal is rendelkeznek.
Termékkínálatunkban megtalálhatóak: lépcsőlapok, teraszburkolatok, kerítésrendszerek, kerítés és korlátelemek, falburkolat rendszerek és tartozékaik.

Legyen szó magáncélú vásárlásról, vagy céges megrendelésről, kis és nagy mennyiségű rendeléseket egyaránt gyorsan teljesítünk. Igény esetén WPC telepítést is vállalunk, hiszen a legtöbb felület telepítésére találunk szakszerű megoldást.

Gyors kiszállítással, ingyenes termékmintával és árkalkulátorral tesszük egyszerűvé a vásárlást. Oldalunkon keresztül egyszerűen kérhető ajánlat a kiválasztott termékekre. A gyors visszaigazolást követően átlagosan 2 munkanap alatt szállítjuk ki a megrendelést. Telephelyünk Fonyódon található, ahol előzetes egyeztetést követően akár személyesen is átvehetőek a megrendelések.