C1_fa_premium_wpc_deck_padló_3.jpg
C1_fa_premium_wpc_deck_padló_2.jpg
C1_fa_premium_wpc_deck_padló_1.jpg
C2_fa_premium_wpc_deck_padló_3.jpg
C2_fa_premium_wpc_deck_padló_2.jpg
C2_fa_premium_wpc_deck_padló_1.jpg
C1_fa_premium_wpc_deck_padló_3.jpg C1_fa_premium_wpc_deck_padló_2.jpg C1_fa_premium_wpc_deck_padló_1.jpg C2_fa_premium_wpc_deck_padló_3.jpg C2_fa_premium_wpc_deck_padló_2.jpg C2_fa_premium_wpc_deck_padló_1.jpg

WPC DECK Prémium 3D extrudált 14x2,5x290 cm C1-C2 szín

Prémium 3D koextrudált teraszburkolat

Mérete 14X23X290 cm

A koextrudált fa-műanyag padlólap ún. extrudálási technológiával készül: a fa-műanyag kompozit padlólapot egy erős és egyenletes védőréteg borítja.

Ezzel a módszerrel készült padlólap megőrzi a hagyományos fa-műanyag kompozit termékek előnyeit, úgy mint a penész és bogár elleni védelmet, kopás-, karc-, folt- és vízálló. Ezen felül számos tulajdonsága túlmutat a hagyományos WPC termékeken. A víz- és karcállóssága többszörösen felülmúlja az első generációs kompozit termékeket, így nagyobb az ellenálló képessége a nehezebb tárgyak által okozott károkkal szemben.

A tartós felső réteg, mely megkönnyíti a tisztítást, hatékonyan ellenáll a színezőanyagoknak és az olaj tartalmú folyadékoknak. Ez a réteg javítja a kompozit padlólap ellenálló képességét a nappal, esővel, hóval, savas esővel szemben, ezáltal jelentősen meghosszabbítva a termék élettartalmát.


Garancialevelünket itt tudod letöltenií
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

9 800 Ft / szál

Név*
Email*
Telefonszám*
Település*
Melyik termékünk érdekel?
Képek feltöltése

Javasoljuk, hogy töltsön fel néhány képet, ahova a burkolatot szeretné a pontosabb árajánlat és javaslat érdekében. Az új kép hozzáadása gombra kattintva tölthetőek fel a képek. Minden új kép esetén kattintson a gombra. Csak a 2Mb-nál kisebb képek kerülnek feltöltésre!


Üzenet*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat

További termékeink